top of page
Keresés

MINŐSÍTETT VÁLLALKOZÁS, MINŐSÉGI SZOLGÁLTATÁS

A HVG és a Céginformáció.hu "Ajánlott cég" minősítése kicsit más mint a Kereskedelmi és Iparkamara Bizalom Védjegye, a két minősítő a cég pénzügyi, adózási, kockázati paraméterei alapján abszolút objektíven minősíti a vállalkozást és engedélyezi a védjegy használatát, míg a Kamara egyéb szempontokat is figyelembe tud venni.


A HVG és a Céginformáció.hu "Ajánlott cég" minősítése garantálja, hogy a védjegyviselővel kapcsolatban az elmúlt 3 évben nem jelent meg semmilyen negatív hír, adat, elmarasztalás a cégközlönyben vagy NAV oldalán. A megfelelő, minőségi szolgáltatásokat kínálni és teljesíteni elsődleges feladat a vállalkozások számára, ha sikeresen akarnak dolgozni a versenypiacon. A minőséget nyújtó vállalkozásokat könnyen megtalálni azonban már nehezebb feladat a zajos piaci ajánlatok és ígéretek özönében.

Ha azonban valamely független testület minősítené és valamilyen ajánlással ellátná a vállalkozások ezt megérdemlő részét, akkor az iránytűként szolgálhatna a minőségi szolgáltatást kereső vevők számára is.


A Plasztikkártya-online üzemeltetőjeként büszkék vagyunk rá, hogy idén két ilyen minősítést is sikerült megszereznünk, jogosultak lettünk a Győr-Moson-Sopron Megyei Kereskedelmi és Iparkamara "Ajánlott vállalkozás" védjegy viselésére és a HVG és a Céginformáció.hu "Ajánlott cég" tanúsítvány használatára.
Győr-Moson-Sopron Megyei Kereskedelmi és Iparkamara ajánlott vállalkozás


A Győr-Moson-Sopron Megyei Kereskedelmi és Iparkamara az elmúlt években létrehozta a Bizalom védjegye programot, amelybe kizárólag azok a vállalkozások kerülhetnek, amely a kamara által megkapja az Ajánlott vállalkozás címet. Cégünk a Print Brokers Team Kft. már a tavalyi évben is elnyerte ezt a minősítést, és idén nagy örömünkre ismét rászolgáltunk erre az elismerésre.
HVG és aCéginformáció.hu "Ajánlott cég"


A HVG és a Céginformáció.hu "Ajánlott cég" minősítése kicsit más mint a Kereskedelmi és Iparkamara, a két minősítő a cég pénzügyi, adózási, kockázati paraméterei alapján abszolút objektíven minősíti a vállalkozást és engedélyezi a védjegy használatát. Ez a védjegy garantálja, hogy a védjegyviselővel kapcsolatban az elmúlt 3 évben nem jelent meg semmilyen negatív hír, adat, elmarasztalás a cégközlönyben vagy NAV oldalán.


0 megtekintés0 hozzászólás

Friss bejegyzések

Az összes megtekintése

Comments


bottom of page